top of page

BIJ ONS KUN JE GROEIEN IN JE VAK

KOM WERKEN BIJ WILLUKS INTERIEURPROJECTEN

Embleem-rood.png

EEN ECHT LEERBEDRIJF

Wij zijn een erkend leerbedrijf waar je echt het vak leert. Werken bij Willuks Interieurprojecten betekent werken met innovatieve machines, waarmee je de mooiste dingen kunt maken. Bovendien is elke dag anders bij ons, omdat elk project dat we maken uniek is. Eigenaren Wilco en Luuk zijn beiden afgestudeerd binnenhuisarchitect én gediplomeerd interieurbouwer. Dat betekent dat we samen met jou gaan voor absoluut vakmanschap en een ontwerp dat naadloos bij de wensen van onze klanten past. Werken bij Willuks staat voor leren, ontwikkelen en groeien. Word jij ook lid van ons team?

maatwerkinterieurs
Erkend leerbedrijf

DE PASSIE DELEN VOOR HET VAK

Bij Willuks Interieurprojecten delen we de passie voor het vak van interieurbouwer. Die passie vind je terug op de werkvloer en ook in het werk dat we leveren. Samen werken we aan bijzondere ontwerpen voor onze klanten. Dat gaat van luxe maatwerkinterieurs in woonhuizen en trendy winkelinrichtingen voor bedrijven tot specifiek maatwerk, zoals audiomeubels, barmeubels en inloopkasten.

 

Ook werk je regelmatig aan uitdagende opdrachten. Wat dacht je van een maatwerkinterieur voor een helicopter of camper? Bij Willuks kun jij je passie voor het vak volop kwijt. Elke dag weer. Word jij ook lid van ons team?

Embleem-rood.png

WERKEN IN EEN HECHT EN GEZELLIG TEAM

Bij Willuks Interierprojecten geloven we dat we samen tot het beste eindresultaat komen. Kwaliteit gaat voor alles. We maken tijd vrij voor de ontwikkeling van onze mensen. In onze werkplaats heerst een typisch Brabantse sfeer. We werken hard, maar er is zeker tijd voor gezelligheid. Bovendien helpen we elkaar en zijn we echt één team. We helpen onze klanten van ontwerp tot plaatsing. Dat doen we samen. We zijn goed op elkaar ingespeeld en werken goed samen. Op vrijdagmiddag proosten we samen op weer een mooie werkweek. Word jij ook lid van ons team?

Interieurbouwer Eindhoven
Interieurbouwer Valkenswaard
bottom of page