top of page

WIJ ZIJN INTERIEURBOUWERS MET PASSIE VOOR ONTWERP EN REALISATIE

Embleem-rood.png

BIJ WILLUKS DRAAIT HET OM VAKMANSCHAP EN CREATIVITEIT

Bij Willuks Interieurprojecten werken we elke dag vol passie aan maatwerkinterieurs voor particulieren, bedrijven en architecten.

We combineren vakmanschap met creativiteit, want beiden zitten in ons bloed.

 

Ons team heeft gediplomeerde interieurbouwers en meubelmakers die alle kneepjes van het ambachtelijke vak beheersen. Daarnaast zijn wij ook afgestudeerd als binnenhuisarchitect. Onze klanten kunnen naast vakmanschap dus ook rekenen op creativiteit in design. Deze unieke combinatie resulteert in goed doordachte, praktische ontwerpen die zich daarnaast ook nog onderscheiden door een persoonlijk ontwerp van het hoogste niveau.

Interieurbouwer Eindhoven
Interieurbouwer Valkenswaard

"GOED DOORDACHTE, PRAKTISCHE ONTWERPEN DIE ZICH ONDERSCHEIDEN DOOR EEN PERSOONLIJK ONTWERP OP HET HOOGSTE NIVEAU"

maatwerkinterieurs

EEN INNOVATIEF MACHINEPARK

WILLUKS INTERIEURPROJECTEN

Bij Willuks willen we interieurprojecten opleveren, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, uitstraling en afwerking. Daarom investeren we in een goed opleidingstraject voor onze mensen en investeren we bovendien in indrukwekkende machines die kwaliteit en innovatie in design mogelijk maken.

 

Zo werd bij Willuks als eerste in Nederland een Kantenverlijmer geplaatst, die naadloos verlijmen mogelijk maakt. Zo maken we exclusieve maatwerkinterieurs. Ook werken we bij Willuks met de laatste softwareprogramma’s, die ontwerpen vooraf voor onze klanten al visueel maken. Zo loop je nu al door je toekomstige interieur. Dat maakt kiezen makkelijk.

bottom of page