top of page
Header10.jpg

CREATIEF MAATWERK IN INTERIEURS EN KEUKENS

MAATWERK INTERIEURS

KEUKENS

TOTAALBEGELEIDING

Anker 1
maatwerk keuken

MAATWERKINTERIEURS

WILLUKS INTERIEURPROJECTEN

Bij Willuks Interieurprojecten maken we maatwerkinterieurs voor particulieren, bedrijven en architecten. Onze maatwerkinterieurs onderscheiden zich door vakmanschap, design en een exclusieve uitstraling. Bovendien bouwen we een ontwerp altijd met de toekomstige functie van het meubel als uitgangspunt.

 

Kies je voor een maatwerkinterieur van Willuks Interieurprojecten dan kun je dus rekenen op bijzonder design met een hoge mate van gebruiksgemak. Wij hebben zowel oog voor schoonheid als een timmermansoog voor precisie en gebruiksgemak. Benieuwd wat we voor anderen maakten? Bekijk dan onze projecten.

Anker 2

KEUKENS

WILLUKS INTERIEURPROJECTEN

Bij Willuks Interieurprojecten hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van maatwerkkeukens. Waar we bijzonder trots op zijn, is onze ontwerpsoftware. Deze software maakt het mogelijk om jou binnen een virtuele omgeving kennis te laten maken met je nieuwe keuken. Samen bekijken we of de indeling naadloos past bij jouw behoeften en maken we een goede keuze in materiaalgebruik. Onze werkplaats levert vervolgens precies jouw droomkeuken uit, zoals je hem gezien hebt. Want onze moderne machines lezen de software op de millimeter uit en fabriceren exact het door jou gekozen ontwerp.

Anker 3
interieurbouwer Eindhoven

TOTAALBEGELEIDING

WILLUKS INTERIEURPROJECTEN

We weten bij Willuks dat niet iedereen blij wordt van een verbouwing. Voor sommige mensen is een verbouwing iets waar ze maanden tegenop kunnen kijken. Heb je wel aan alles gedacht? Zijn de juiste mensen ingeschakeld? Verloopt straks alles wel op tijd? Voor iedereen die de coördinatie van een interieurproject graag aan een vakman overlaat bieden wij hulp met totaalbegeleiding op maat. 

We coördineren het proces van A tot Z door bijvoorbeeld vast aanspreekpunt te zijn voor stucadoor, electriciën en aannemer. Dat scheelt een hoop zorgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page